sjukdag?! vårdag? Vår dag?

Japp, då var det dag två i veckan och även dag två som min pojkar skulle vara sjuka... Notera att jag säger skulle vara sjuka, för ingen av dom visar några som helst symptom på att ha varit sjuka..
Visst, Jonken andas lite konstigt och så men visar inte överhuvudtaget att han störs av det! Musses öroninflammation är som bortblåst, snacka om att han har haft energi idag! Ätit som en häst, sprungit omkring, busat och hållt igång från minut ett av dagen, jag som hade tänkt att få en riktig slappedag...
.
Annars då? Jo det är den 10 maj idag, inget speciellt med den dagen kan tänkas - men icke sa nicke! Idag är det vår bröllopsdag, den tredje närmare bestämt! Vädret som dagen bjudit på påminner starkt om vädret som var även 2008 och man minns dagen som ett enda stort lyckorus!
Kunde inte varit lyckligare, varken då eller nu Maria!
.
Du är fantastisk du, ja bara du kan se mig såhär...
.
Idag skulle vi ha en riktigt grabbkväll oxå, det lovade jag Rasmus, men tiden sprang iväg så det har inte hunnit bli något tvspel eller så, inte jättepopulärt vill jag lova! men som tur e finns ju en onsdag oxå, så vi tar det då! Idag tog vi istället och drog till fotbollsplanen efter maten, spelade lite fotboll och fikade ute i det härliga vädret! Hade såklart med mig kameran, så här kommer lite bilder...
.
- musse visar fotbollskunskaper..
- ett mördarskott i krysset..
- Jonken va inte sämre han...
- Sötjonte
- Musse Musse Musse...

En helg som sprang iväg..

herrejisses, kommer knappt ihåg vad som hänt i helgen, helt sjukt va snabbt det gått!
.
Maria, vilken tjej hon är - ut å sprang 14 km igår klockan 21 och detta trots att hon antagligen har åkt på benhinneinflammation! Jag är i alla fall riktigt imponerad...
.
Mer söndag - Sen var då klockan 22.30 typ, kvällsmaten var klar och Erik och mackan var laddade på tvn, vad händer då? Jo, Musse börjar snyfta lite där uppe, sen börjar han gråta å fick inte honom att sluta... tillslut somnar han in i vår säng, men bara för typ en kvart, så det fick bli att vara den snälla pappan och gå upp å lägga sig bredvid en Rasmus med typ 47 graders feber... Det var som att ligga bredvid ett element!
.
Måndag - Japp, det var som jag trodde, Musse har blivit sjuk, feber och öroninflammation! elelr som rasmus själv säger; pappa, jag har öroninflimmoation.. så söt är han!
Jonken har ju oxå blivit sjuk, det rosslar när han andas och det låter ansträngt! men han kämpar på och är lika glad som vanligt.. typiskt Jonte!
.
Tog några bilder på mina sjuka söner, här kommer dom!
- Musses härliga gröna ögon
- Jonte e grym på att posa...
- tråkigt blåa ögon..

Untouchable - Dag 4

Japp, då gick vi in på dag 4, och just nu känner jag mej oövervinnlig! haha, vad är väl godis och kakor när man kan äta annat gott såsom gurka, lök och keso t.ex.! Mumma...
.
Fick till två ritkigt bra träningspass idag, ett gödigt innebandypass, där jag tyvärr likades Prickskjuta på Knippla istället för runt honom, men han vet att ja inte menade det! Sen blev det ett riktigt köttarryggpass på gymmet, älskar känslan i kroppen både under passet och efter det :)
.
Är lagom trött just nu, Jonteh ade något pigg ryck inatt mellan halv 4 och 5 typ och ville inte att stackars pappa skulle få sova! Så visst, jag är trött nu.. Men å andra sidan så sover både han och musse så fantastiskt bra i vanliga fall så man kanske inte skall klaga alltför mycket?!
.
hmm. imån hoppas jag iaf på att få fortsätta min Streak av dagar utan sötsaker... Men det är ju nu till helgen som de riktiga prövningarna kommer, men å andra sidan... Vad skall kunna nå fram till mej nu, vad skall lyckas med det?
.
Och med dom orden avslutas detta blogginlägg...
over and out..

morgongym och feberrysningar - dag 2 och 3

Japp, då lyckades man direkt att missa att rapportera om dag 2, inte för att det fanns så mycket att berätta men iallafall... så en kort summering kommer här;
.
Dag 2 - Gymmade tidigt som satan, mådde som en prins efteråt! kände hur det riktigt spratt i benen för att få träna handboll på kvällen, men efter 4 började jag tappa all fokus, fick rysningar genom hela kroppen och fick feber.. itte bra! Så det fick bli till att krypa ner lite i soffan och försöka vila lite, vilket resulterade i att jag somnade vi halv 8, vaknade till vid 11 och gick upp och la mig i sängen och sov till onsdagen!
.
Dag 3 - Onsdag! Japp, så vaknade man upp på onsdagen, känner sig hur frisk som helst! Konstig känsla att må som en prins efter den tisdagen, men så var det iallafall! SÅ det blev ett tidigt morgongym igen, lika gött (?) även denna gång!
Har inte hänt alls mycket idag, inte ens haft några som helst svårigheter med sötsuget eller nåt! Im the king over my mind!
Imån är det iallafall dags att jobba igen, har ju lyxen av att få vara hemma och va pappaledig 4 dagar i veckan, fantastiskt gött även om det ibland känns som att det e rena semestern när man jobbar ;)
.
Kollar iallafall Man Utd nu, spelar med nån Buppställning och ÄNDÅ leker dom med Schalke04, stabilt säger jag!
.
bara för att man sa det så reducerade precis Schalke04... sermanpå.. dessa tyskar ;)

fällor utplacerade? - Dag 1

Jaha, man hinner inte mer än att börja denna utmaning innan små fällor har blivit utplacerade i hemmet...
Komer ner till köket och vad ser jag+ Jo två asgoda chokladbitar ligger lite snyggt framme sådär, men jag har en vilja av stål så dom ligger fortfarande kvar!
Annars har dagen inte bjudit på några svåra prövningar än så länge, känns inte direkt som dom första två dagarna kommer vara så svåra.. det är dagarna därefter som kommer att ta hårt.. Men som sagt, jag har en vilja av stål (när jag själv vill)
.
Mitt mellannamn är för övigt Karaktär...
.
Öppna förskolan med barnen idag, var faktiskt riktigt trevligt där nere, ganska så avslappnat och soft faktiskt! Musse älskar ju att vara där ohc när ja nu själv inser att det är ganska så gött där nere blir det nog till att åka dit varje måndag :D - Pappapoäng!!
.
Det bästa, roligaste och mest minnesvärda som hände på ÖF idag var att dels Musse sjöng å högt i sin favoritsång att alla mammor och pappar blev jätteglada och skrattade högt! Sen det andra var att Jonken stod utan stöd i säkert minst 2 sekunder!! Han e grym!
.
Idag är det även avslutning för simskolan med Rasmus, tråkigt att det skall ta slut! OCh vi får se om vi kan fortsätta nästa år, måndagar klockan 4 känn inte riktigt som ett alternativ direkt... Får se om det kan finnas någon helgtid istället, annars går det inte!
.
Ne, nu blir det till att slappa lite..


Jag är tillbaka - dag 0

Gokväll gott folk!

Som ni kanske märkt har det uppdaterats ganska frekvent här, typ aldrig! Men nu skall ja tillbaka, vet egentligen inte ens varför jag slutade, bara blev så!

Nog pratat om det, nu till nästa grej...

.

Ni alla som känner mej vet ju att jag gillar att utmana nej själv och testa diverse olika gränser för min kropp. Har varit riktigt duktig med kosten under typ hela året, fram tills nu när det blev påsk och fram till det blev varmt ute... Herrejävlar vad jag har ätit dåligt och dumt, mår nästan dåligt över detta ... Så idag var en riktigt möla ner sig dag, dvs ja åt allt som man inte ska! Fr.o.m klockan 00.00 idag är det följande som gäller; jag skall inte äte något godis, chips, glass, bullar, kakor, jordnötter eller liknande förrän vi åker till Turkiet i början av juni! Låter kanske inte så svårt, men ja har gått p blivit en riktig småätare, helt otroligt... Målet är egentligen att hålla mig borta från sånt dumt, iaf godis och skit resten av året, men det känns bara onödigt - man måste få unna sig oxå!

Jäjä, jävla massa tjöt nu, återkommer minst en gång om dagen och berättar om frestelserna som kommer uppstå...

.

Its me against My mind and My sockersug - and it aint gonna be pretty...

RSS 2.0