matfight och vattendjur..

Yes, då var det ny vecka, nya utmaningar!!
Började dagen med ett gympass, men kände efter ungefär halva passet att ja kanske börjar bli sjuk, så de fick bli till att avrunda det och åka hem till familjen istället!!
Kände för att hitta på nåt idag och hade lite planer på att åka iväg och fixa lite grejjer inför den eventuella skidresan som kommer! Men nu har Jonken gått å blivit sjuk, stackars lillen...Över 39 graders feber och allmänt gnällig, så det blev inget med det - Trodde jag! Det blev istället så att jag fick spendera dagen med att åka till härliga (?) Allum med musse, inget fel på det iofs, inte när Musse e sitt obusiga jag! Trots bustendernser till tusen på morgonen så var han världens ängel när vi var iväg, fick köpt massa roliga saker, barnmat, blöjor, nappflaska, falukorv, rostbröd... haha, ni förstår poängen! Men fick även köpt mej en riktigt snygg skjorta oxå, passar perfekt till lillsyrran Angelicas 25års fest som väntar runt hörnet!
.
Sen var det dags för simskola med Musse, han har som tidigare skrivits varit helt fantastisk nu och idag var absolut inget undantag... Nu kommer jag låta sådär löjligt pappastolt igen, men den lilla Krabaten tog inte bara ett, två, eller tre steg idag, han tog nog 8 åtminstone! Han simmade själv under vattnet nästan 6 meter, och det är fan inte dåligt skall ni veta, han vågade (äntligen) åka med i den snabba rutschbanan och han åkte även den lilla snabba som störtar rakt ner i stora bassängen (den har vi haft en del diskussioner om tro mej!!)
Han e förbaskat duktigt lilla Rasmus!
.
När vi väl kom hem hade M förberett maten som nästan var klar, man kunde nästan känna doften av lasagne när man närmade sig huset, och satan i gatan vad gott det smakade idag.. dock så fick jag inte ritkigt njuta av maten eftersom Musseh ar fått för sig att han itne kan äta själv länge, han vill ha hjälp, eller så är maten för varm, eller så är den för svår att tugga, eller så smakar det inte gott, eller så fastnar det inte på gaffeln, eller så är mjölken för vit, eller så är... ja ni fattar! Han verkligen letar anledningar på att dra ut på maten, ibland tar det nästan en halv evighet innan hans ätit upp maten - Magsår för pappa knackar på dörren!
Tillslut, efter att jag sagt till honom på skarpen, flög maten ner utan problem, han älskade det och åt upp precis allt.. så det är bara något han fått för sig nu...
.
Nu är det dags för Sverige att spela ännu en match, idag står Sydkorea för motståndet! en match som alla tror ska bli lätt med tanke på överkörningen av Slovakien, Men, jag säger bara det det Men Sydkorea är int så dåliga! Dom spelar handboll precis så som sverige inte gör, dom är små och snabba och har en riktigt riktigt bra hoppteknik! Dessutom så fick Slovakien stryk idag mot Argentina, och Argentina fick i sin tur stryk mot Sydkorea.. Så ingen match är en enkel match på förhand!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0