grym match och go helg!

Japp, idag var det match mot Önnereds gamla elitserierävar, en match so mycketväl skulle kunna bli riktigt jämn och spännande!! SÅ blev det inte alls... Vi gjorde 4 snabba mål i början och sen var ledningen aldrig ritkigt hotad och sllutresultatet skrevs till 42-26 eller liknande! Min egen instas kan man inte klaga på, gjorde dubbelstaket och några assist!
.
Annars har helgen mest handlat om slapp! Jobbdae i lördsags, go arbetsdag med mycket gött tjöt! Knippla e tebax till jobbet och har redan nu insett att allt e precis som det var innan han åkte!!
.
Melodifestivalen i lördags då? Jodå, den såg vi såklart på, är man småbarnsförälder och gillar musik så gör man lixom! Musse blev alldeles till sig, en av hans tjejkompisars pappa var ju med och sjöngm dessvärre kom han sist men det hindrade inte musse från att hejja på honom hela tiden, även när det var klart att ha inte gick vidare!
Efter typ 5 minuters konstant hejande verkade han lite trött den lille sötgrisen, så han stensomnade på mitt bröst och vägrade vakna... haha!
.
Nu närmar sig klockan 8 och veckans bästa tvprogram väntar runt hörnet - Solsidan!!
Man går änna å väntar hela söndagen, så bra är det faktiskt!!
Nu ska ja ner å äta finchoklad å mysa lite!

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0